Célnyelvi mérés
Idegen nyelvi mérés
Admin belépés
Honlap Nyílt napok óvodásoknak

 

 

Óvodásoknak tervezett SULIKÓSTOLÓ programjainkra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 


 

 

VÁRUNK A PETŐFIBEN!

 

 

Érdeklődni a 06-(46) 509-826-os telefonszámon lehet.

 

 

INFORMATIKA OVISOKNAK


Február 6-án informatika bemutatóra érkeztek iskolánkba a leendő kisiskolás gyermekek. Az informatika teremben tartott foglalkozáson megismerkedtek a számítógépekkel és a digitális táblával. Ügyesen oldották meg a számítógépes játékos feladatokat,  s a digitális tábla adta lehetőségeket kihasználva, színes rajzaikkal színesítették ezt a napot. Minden óvodás farsangi álarcot színezhetett ki a  foglalkozás végeztével.

 

SPORTFOGLALKOZÁS OVISOKNAK


Január 30-án játékos sportfoglalkozásra hívtuk a Katowice Úti Sportóvoda nagycsoportosait. A vidám hangulatú délutánon az ovisok és az iskolások együtt versenyeztek, majd ámulva nézték a tornászlányok bemutatóját.


 

2015/2016

JUDO SPORTFOGLALKOZÁS

január 25.


MIKULÁS

december 7.

 

HALLOWEEN PARTY

november 6.

 

 


 

 

 


 

 

2014/2015  "Sulikóstolós" képes beszámolóinkat ezen az oldalon, a plakátok alatt nézhetik meg!

 

 

 

 


 

 

'Sulikóstolós" programjaink


ANGOL

2015.március.30-án az ovisok meglátogattak bennünket és tanulóink egy tavaszi témájú angol nyelvű műsorral szórakoztatták őket.A kicsik aktívan és jókedvvel vettek részt a játékokban, a táncos produkciókban.A hetedikesek egy mókás takarítós jelenetet adtak elő és megidézték Bingó kutyát és gazdiját.

Az 1.a és 1.b osztályos tanulók dalcsokorral léptek fel,amit az év során eddig megismertek.A Party Freeze táncos játék nagy sikert aratott.
Szeretettel várunk benneteket legközelebb is!

Felkészítő tanárok: Szojka Anita és Nagy Péterné Babi néni

 

SAKK

Iskolánkban 3-ik éve folyik a sakk tantárgyként való oktatása. A február hónapban tartott foglalkozásra Csilla néni, a sakkoktató tanár néni játékos feladatokkal várta az óvodásokat. A gyerekek megismerkedtek a sakktáblával,  sakkfigurákkal és eljátszották, hogy melyik sakkfigurának milyen lépési lehetősége van a sakktáblán. Az óra jó hangulatban telt. Azok a gyerekek, akik 2015. szeptemberében nálunk kezdik az első osztályt, minden héten sakk órán gyarapíthatják tudásukat.

Foglalkozást tartotta: Kocsis Csilla tanár, sakkoktató


 

INFORMATIKA

Februárban informatika foglalkozásra vártuk a leendő első osztályosokat. A foglalkozást iránygyakorlatokkal, testrészek megnevezésével és egy kis játékkal vezettünk be. A számítógép használata nem ismeretlen ennek a korosztálynak, így a gyerekek pillanatok alatt birtokba vették a gépeket. Több számukra készült oktatójáték és  színezős feladat közül válogathattak. Mindent kipróbáltak! A foglalkozás fénypontja az óriási "nagy rajzolós tábla", az interaktív tábla volt, amit az iskolai oktató munkában is eredményesen alkalmazunk. Nemcsak a gyerekek, hanem a jelen levő informatikus apukák is érdeklődéssel fedezték fel a tábla lehetőségeit.

Foglalkozást tartotta: Dolgosné Jurkó Katalin, Karcagi Gabriella

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2015/2016-os tanévben induló ANGOL-SAKK-INFORMATIKA osztályunkba!

Fotók a rendezvényről

----------------------------------------------------------------------

MIKULÁS

Ez év decemberében is vendégségbe hívtuk a nagycsoportos óvodásokat, s együtt vártuk a Mikulást. A második osztályos tanulók A Télapó az erdőben c. mesejátékkal készültek az eseményre. Megérkeztek az ovisok és a Mikulás bácsi is. Ahogy a mesében a kis állatoknak, így az óvodás gyerekeknek is gyümölcsöt, zöldséget hozott a szaloncukor mellé. A bátor versmondó gyerekek is kaptak belőle.

A műsort betanította a két leendő első osztályos tanító néni.

Nagyné Zakuczki Kati néni és Kálna Gusztávné Mary néni

FOTÓK A RENDEZVÉNYRŐL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JUDO

Január 26-án JUDO foglalkozáson vettek részt az iskolába látogató nagycsoportos óvodások. A bemutató előtt az iskolások táncbemutatóját nézték meg. Aki kedvet kapott a mozgáshoz, bemelegíthetett a kölyökatlétikai szereket használva. A Judo bemutatót izgalommal várták a kicsik. Gurultak, kúsztak, másztak. Aktívan és vidáman hajtották végre a feladatokat. A foglalkozás végén minden óvodás érmet kapott.

A bemutatót tartotta: Kiss Szabolcsné testnevelő és JUDO oktató

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2015/2016-os tanévben induló

ANGOL-SAKK-TESTNEVELÉS JUDO osztályunkba!

FOTÓK A RENDEZVÉNYRŐL